Naapurikunnat > Vähänkyrön asiat

Kyrönmakkara

(1/1)

rasvattu ajatus:
Onko se totta että siihen kyrönmakkaraan pannaan hevosenlihaa sekaan? Mitäs jos Vähäkyrö liittyy vaasaan tuleeko makkarasta sitten Vaasanmakkara?

Besse R. Wisser:
Hevosenlihasta en tiedä mutta nimi säilyy. Onhan sitä islanninsilliä, hampurilaisia, ranskanleipääkin,

peili:
Kyllä Atilan tekemä kyrönmakkara varmaan sisälää myös hepanlihaa vaikka resepti onkin aika lailla Makkaramestarin salaisuus mutta hyvää on vaikka konia sisältääkin

AD:
Kyllä siinä hepanlihaa on ainakin tuoteselosteen mukaan, maku, no se sitten onkin makuasia.
Sitä kuortahan ei voi syödä, sen kuoren altakin on maku ainakin allekirjoittaneen mielestä aikalailla pyllystä.
Kuitenkin jos ei ole maistanut kyseistä tuotetta suosittelen kokeilemaan.

Navigation

[0] Message Index

Go to full version