- Vaikka molemmat olemme avovaimoni kanssa hyvän ruoan ystäviä ja osaamme myös
tehdä sitä monenmoista itse, niin kuitenkin täytyy myöntää, että myös pula aikaa nähneinä
tiedämme yksinkertaisen, tai rasvaisen pika ruoankin olevan taivaallisen hyvää,
mikäli on vain tarpeeksi kova nälkä.
- Tänä päivänä suuren ylitarjonnan, markettien määrän ja kilpailun johdosta, on painopiste
siirtynyt enemmän puolivalmiste, tai valmisruokapuolelle, varsinkin hinnan ollessa jo kohtuullinen
tähän päivään verraten.
- Teemme kylläkin ajoittain norm. kotiruokaa, sen kummemmin pröystäilemäti ja lähinnä
ikuisen nälän vaivaamina.
- Esimerkkinä vaikka joku Lidlin pyttipannupakaste, (alle 2 e kg ) kananmunalla ja perinteisillä
kyytipojilla, saa joskus hymyn huulille, jos vain nälkä on kohdallaan, joka meillä ei ole ongelma.
- Koska oma työni hoidetaan käsillä, joiden on toimittava, sekä virkeällä päänupilla, vahinkojen
ja mahd.tuotantoseisokkien välttämiseksi, niin sivutuotteena homma tuottaa joskus
lievää värinää heikotuksen ja vast. energia hävikkien muodossa.
- Tästä syystä joskus tuo kyseinen eineskin ensivaikutelmanaan haarukoitaessa, saa jopa
joskus kyyneleen herahtamaan silmäkulmaan, niin hyvältä ruoka joskus maistuu,
heikotuksen hiljaa väistyessä, sekä pötsin täyttyessä.
- Väkisinkin aina muijan ihmeeksi oman Mamenon aikojen takaiset keitokset hiipivät salaa
mieleen, samalla hihan hipaistessa silmäkulmaa, ennenkuin muija huomaa.
- Yhdessä aina vannotaan, että ensi pyhiksi kyllä tehdään nyt sitä ja tätä, sekä
viikolla se aina katoaa marketien tiskeillä nojaillessa ja näljän noustessa, jota joskus jo
Lindan kautta täytyy kauppareisulla lievittää. Lindan rullakebabhan on jo käsite,
niin maun, kuin hinnankin puolesta.
- Hienoa nähdä, että vielä löytyy reseptiharrastajia, joille tärkein asia on uusien makujen
ja kokonaisuuksien löytäminen, kunhan vain lompsa antaa siihen mahtollisuuten
hyvien ideoiden lisäksi.